B-Cure® kodulaseri eelised

Tõestatud efektiivsusB-Cure Classic kodulaser
Madala sagedusega laserravi kohta on teostatud üle 3000 uuringu. Neist 100 on topeltpimedad, millega on tõestatud laserteraapia kliiniline efektiivsus.
Eelmise aasta jooksul viidi pilootuuring läbi ka B-Cure kodulaseriga. Uuringu eesmärgiks oli temporomandibulaarse liigese ehk oimuluu-alalõualuu liigese haigusseisundi valu leevendus kodus kasutatava laseriga B-Cure®. Kontrollgrupil vähenes valu märgatavalt peale esimest nädalat. Pikemalt uuringust saab lugeda siit: http://www.powermed.ee/?p=616

Lihtne ja turvaline kodus kasutamiseks
B-Cure® laser on mõeldud koduseks kasutamiseks. See kaalub vaid 175 grammi, on ergonoomiline ja lihtne käsitleda. Aparaadi kasutamine ei vaja turvaprille, kuna tegemist on klass 1 laserseadmega. Ainus hoiatus – ära kunagi näita laserkiirt otse silma.

Mitteinvasiivne naturaalne hooldus
Madala sagedusega laserkiir on kokkusurutud valguskiir, mis stimuleerib naturaalset paranemisprotsessi ka sügavamates kudedes. Nn. pehme laserkiir ei lõika ega kahjusta kudesid.

Kõrvaltoimed
Madala sagedusega laserravi kohta pole seni ühtegi kõrvaltoimet registreeritud.

Milleks kasutada?
B-Cure® kodulaser sobib kõikide lihas-, liiges- ja nahaprobleemide hoolduseks.
Enamlevinumad näidustused: selja-, turja-, kaelavalu, muud lihaspinged, õla- ja põlvevalu, epikondüliit, karpaalkanali sündroom (nn. hiirekäsi), spordivigastused, kukekannus, akne, haavad, haavandid, värske armkude, sääsekublad jne.

1 aparaat kogu perele
B-Cure® on mõeldud kasutamiseks kõigile. Sobib hooldama laste ja noorte akuutseid haavu ja vigastusi ning kroonilisi lihas- ja liigesprobleeme vanemas eas.

Patent ja arendus Iisraelist
B-Cure® laser on väljatöötatud Iisraeli teadlaste poolt.

 lahipildid_kastis_FBsse