Laserteraapia tõhususest

Tagasiside Laserteraapia kabineti kliendilt.

Meie teekond laserteraapia juurde algas eelmisel sügisel, kui minu väikesed lapsed olid ikka ja jälle väga raskelt haiged. Pisem polnud veel aastanegi, kui oli juba korduvalt oma lasteaiaealise õe kõrval mitu rakset võitlust erinevate haigustega maha pidanud. Olime läbi teinud juba paar antibiootikumikuuri, kui taas külastas suuremat õde kõrvapõletik. Olin meeleheitel, sest mul lihtsalt ei olnud enam südant oma lastele ravimeid sisse sööta, kuid õnneks perearst soovitas meil proovida laserteraapiat.
Ta oli seda ka varem soovitanud, kuid juba see sõna tundus mulle jube võõras ja kauge ja kallis… Kuid tookord otsustasin siiski proovida ja sellel päeval lõppeski meie meeletu ravimite tarbimine. Iga nohu ja kõrvapõletikuga ruttasime laserteraapiasse ning varsti hakkaski olukord paranema.

Laserteraapia kiirendab oluliselt organismi loomuliku tervenemist, suudab leevendada valu, alandada põletikku ja turset ning soodustada kudede loomulikku paranemist. Erinevalt ravimitest, ei ole laserteraapial olulisi kõrvaltoimeid. Laserteraapia protseduur on lihtne ja valutu, tunda võib olla vaid laseri meeldivat soojust, mistõttu oli see täiesti vastuvõetav ka minu lastele. Pisema tüdrukuga oli algul veidi raske, kuna teda hirmutas kui mingi pliiatsitaolise pulgaga tema pea juures askeldati, kuid ta harjus peagi. Üritasin sättida teraapiaaega tema uneajale ja nii õnnetus mitmelgi korral seanss kiirelt ära teha.
Üsna pea sain teada, et laserteraapia võimalused on väga laiahaardelised ning väga paljude vaevustega on võimalik kiiret abi saada. Nüüdseks olen nii mina kui ka mitmed mu lähedased ja tuttavad ravinud enda erinevaid tervisemuresid väga efektiivselt laserteraapia abil. Põletikud, lihas- või liigesvaevused, haavad, traumad, erinevad nahaprobleemid ja palju muud, mille puhul laserteraapiast võib abi olla. Samuti sain leevendust oma eluaegsele seljamurele. Lisaks füsioterapeudi poolt ette näidatud harjutustele, oli minu imestus suur, kui ka eriarst soovitas mul valude puhul kasutada laserteraapiat ja tõepoolest on mul nüüd lootus elada valuvabalt.
Kõik naisterahvad võiksid kõrva taha panna, et Hallux valguse ehk eespöia piirkonna deformatsioonist põhjustatud valud on laserteraapiaga väga hästi leevendatavad. Kindlasti tuleb kasutusele võtta ortopeedi poolt soovitatud toestavad abivahendid ja harjutused, kuid valudest võib kiirelt päästa juba paar laserteraapia seanssi.

Lisaks põletiku ja turse kiirele alandamisele tõstab laserteraapia pikapeale üldist immuunsust. Mulle tundub, et see toimib, sest käes on detsembrikuu, kuid minu lapsed ei ole sel sügis-talvisel hooajal veel kordagi haiged olnud (vaatamata sellele, et lasteaias teised lapsed juba mitmendal haigusringil on), vaid paaril korral on hakkanud nohu tulema, kuid selle saime juba eos laserteraapia abil likvideeritud. Olen lugenud ja uurinud, et mujal maailmas kasutatakse laseri abi väga palju, kuid Eestis kahjuks tänamatult vähe kajastatud ravivõimalus. Oma kogemuste põhjal võin öelda, et laserteraapia on väga hea ravimeetod, mis võib paljudel juhtudel päästa inimesi ravimite tarbimisest.

Tänaseks on minu esimene eelistus alati laserteraapia kabinet, apteeki külastan haruharva, või kui, siis käin looduslike preparaatide järel. Loomulikult ei ole laserteraapia ilmselt mingi võluvits, mille abil kõik maailma haigused paranevad. Kui aga mingi tervisemure tekib, siis uurin alati enne laseri võimalusi, kui jään päevadeks, nädalateks või kuudeks ootejärjekorda, et abi saada.

Aitäh!